GLAVNE USLUGE Engleski

Prodaja

Iskusni prodajni savetnici za prodaju gradjevinskih i poljoprivrednih mašina, odabraće sa vama novu ili polovnu mašinu po Vašem zahtevu. Prodaja novih mašina sa garancijom, obukom i redovnim održavanjem po proizvođačkoj specifikaciji i planu. Prodaja staro za novo.

Rezervni delovi

Brzo dostupni sa EU lagera. Više od 10.000 pozicija na centralnom lageru u Novom sadu. Tim stručnih ljudi, Vama na usluzi za brzu i preciznu isporuku.

Servis

Svu potrebnu podršku za rad i efikasno korišćenje vaših mašina obezbeđujemo vam i posle kupovine. U preduzeću imamo 6 iskusnih servisera, koji se neprekidno usavršavaju. Njihov zadatak je da vas posete, bilo na radnoj lokaciji bilo u poslovnim prostorijama, i da vas posavetuju kako da smanjite troškove rada i održavanja.

Hidraulička creva

Kvalitetna hidraulika može biti samo sa kvalitetnim hidrauličnim komponentama. Dokazali smo se u prvoj ugradnji kod proizvođača mašina.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Mi vam nudimo najbolje rešenje za Vaš optimalan rad u građevinaskim i poljoprivrednim radovima. Sve na jednom mestu od saveta pre kupovine, do asistencije kada mašina stane. Decenijsko iskustvo nam dozvoljava da pravimo izbor sa Vama. Na jednom mestu, od izbora do servisa.

Kvalitetan servis i originalni rezervni delovi su siguran put ka uspehu.

Stručan tim servisera vam omogućava nesmetan rad. Servisna radionica sa najvišim standardima u pogledu alata i dijagnostike. Obučen tim za poručivanje adekvatnih originalnih delova. Iskusni prodajni savetnici za prodaju gradjevinskih i poljoprivrednih mašina. Više od 1000 zadovoljnih klijenata.

O NAMA

Osnovano 1992. godine pod prvim imenom PP„Premier“. Sledi Zakonom propisana transformacija preduzeća 1995 godine u „Premier“ doo , kada ostvaruje prve rezultate u prodaji mašina renomiranog Engleskog proizvođača JCB.

Godine 1996. osniva se mešovito, Srpsko – Austrijsko preduzeće sa 51% upravljačkog i osnivačkog kapitala pod imenom „Premier Kovi“doo i postaje jedini ovlašćeni pod diler za prodaju i servisiranje mašina na teritoriji Srbije, početkom 1997 godine.

Od 2001. godine, nakon preuzimanja 49% upravljačkog i osnivačkog dela, firma nastupa na tržištu samostalno kao 100 % domaća firma pod imenom „Premier AS“ doo, što su inicijali početnih slova osnivača, oca i sina.

Osnova delatnosti firme je prodaja, poljoprivredne i građevniske mehanizacije, rezervnih delova i usluga servisa, na celoj teritoriji Srbije.

Strategija firme od samog osnivanja je konstantni i kontinuirani razvoj postrodajne podrške kao i stručnog mobilnog servisa u garantnom i vangarantnom roku.

526
BROJ PRODATIH MAŠINA
5421
UKUPNO URAĐENIH SERVISA
2941
BROJ KUPACA I DOBAVLJAČA
34307 komada
UKUPNO STANJE SKLADIŠTA